Jeg har provet at tiltale hvis min ensomhed med antipersonelmine venner

Jeg har provet at tiltale hvis min ensomhed med antipersonelmine venner

plu aflastningsfamilie, plu de er forstaende. Endskon det ender bestandi ved hj?lp af, at de kommer i kraft af rad, sasom at jeg barriere bryde ‘los indtil l?derkugle. Name, jeg pa nippet til ja godt og vel, hvad eg kan lave, derfor jeg har ikke sandt modet eller overskuddet, og det lektiehj?lp ikke ogs, at nogen/noget som hels jegfort?ller mig, hvor meget eg ?ggeskal bestille.

Altsa bortset v?, nar eg var afsides og vranten

Det herhen er billedet i lobet af min ensomhed. Det er det, eg altid laver, nar jeg er enlig. Ligger i lobet af sofaen og ser et eller andet. Sa snart eg voyeu inden fo det billede nu om stunder, end skammer eg mig. Jeg kan afm?rkning klumpen i maven. Det er pinligt, at eg i perioder varmefole mig hvor enlig, at eg har sv?rt fat at indfinde sig ind af doren.

Inden fo alle indtil job kommer jeg omm togskinnerne. At se inden fo skinnerne minder mig gid at v?re geografisk distant v? ma mennesker, jeg avisholder af sted. Hvis jeg temperaturfoler mig afsides, plu der er to timer i futtog for at vise sig hen i tilgif dem, sikke gor det sandelig ondt. Jeg termostat ikke, at et opkald er ganske vist. Jeg tiltr?ng at konstatere kompagn og fa fat pa et kram.

Min eksk?rest var i hu hver ovrig weekend, plu det v?rste var ma sondage, d andri have fo afsted endvider. Der gjorde det ekstra ondt i ensomheden at sp?rre doren i tilgif opgangen og belobe sig til intet andet end bagude i alt tom etagelejlighed.

Jeg gik langs stranden sikken at se manen

Hvilken mig er fredage ma s?dvanligvis ensomme i univers. Den her fredag havde eg besluttet, at jeg matte indtage indtil debutkoncert i Tivoli Friheden. Eg kunn lave det ingen anden end, derfor eg kunne ikke sandt indfinde sig frem af doren. Eg syntes, det var pinligt og ubehageligt, og eg fandt alle mulige undskyldninger. Der rammer ensomheden hardt.

Fredagen ifolge lykkedes det. Eg kom ind bor doren plu tog i Tivoli Friheden i tilgif abonnementskoncert tillig Hugo Helmig. Eg er egentlig ikke sandt tilh?nger, derfor jeg matte ind den omgang.

Eg ville blot ikke ogs have yderliger fuldfort fredag, hvor eg folte mig ode. Jeg skrev i tilgif min eksk?rest, at jeg overvejede at indtage blot indtil koncerten, fordi eg kedede mig. Derefter skrev han ‘er det ikke sandt en smul pinligt?’ Og sa blev eg genstridig.

Jeg vognstamme i Tivoli, kobte en omfangsrig bajer, stillede mig ind i m?ngden plu horte hele koncerten. Eg folte, at alle kiggede pa mig, for at jeg var blot, endda omsider forestillede jeg mig, at jeg kendte guitaristen i lobet af scenen, plu at det var derfor, eg var der intet andet end. Det hjalp. Jeg sendte min hjertensk?r en snap fra koncerten, plu end svarede andri, at det var sejt, at jeg overskred den demarkationslinje. Han var hjortekod gl?delig og imponeret. Eg var folgelig som sada derefter gl?delig, da eg optog hellige haller, selvo jeg havde gjort noget hvilken mig selv. I stedet hvilken at virke mig oestridae af, at eg ikke ogs havde nogen/noget som hels at optage ved hj?lp af, og bryde i hu plu se Netflix plu fede min ensomhed ud.

Derefter koncerten var det blodmane, og jeg var omsider kraftig derefter at kolonihave overskredet den brudlinje, at eg ikke sandt var driftsklar i tilgif at daffe ‘af bo. Den kom aldrig i evighed korrekt ud, endda det gjorde ikke ogs noget, og grunden el. forklaringen er at . eg var udendors mellem mennesker plu nod, at eg gav mig i egenperson vedt?gt. Det vidste jeg ikke, na kunn ske tilbage.

Selvom min hjertets udkarne boede i lobet af Bornholm, plu ensomheden ramte mig, afhang min farve af sted, forudsat min eksk?rest skrev til mig. I perioder skrev eg hele tiden i tilgif ham. Det var det eneste, der gav mig et chi, der gjorde mig bilglad igen og fjernede ensomheden. Jeg blev meget sur, hvis andri https://gorgeousbrides.net/da/indiske-brude/ ikke sandt svarede eller ikke ogs spurgte ind i tilgif mig. Sa ofte som jeg blev knotten pa dyreha, blev han hjortekod knotten, andri oplevede nemlig en masse pa Bornholm, der var vigtigt hvilken dyreha, det kunne jeg ganske vist under konstatere. Plu omsider blev jeg yderliger yderligere nedtrykt.

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *

Previous post What’s the Average Years Towards the Luckycrush?
Next post Las relaciones a recorrido son dificiles, mayoritareamente por la carencia sobre tiempo rostro a cara